• banner1
  • banner2
  • banner3

Kami gaduh:

  • Direct Manufacturers

    Pabrikan langsung

    Kami gaduh pabrik langsung urang nyalira.
  • Professional Production

    Produksi Profesional

    Fokus kana produksi pakean langkung ti 30 taun.
  • Quality Assurance

    Pamastian kualitas

    BSCI, SEDEX, PRIMARK, DISNEY, NBCU, Oeko Tex Standard.

Produk Kami

  • about_right

Tentang Kami

Fujian Jinjiang Baishiqing Garment Tenun Co., Ltd. parantos didirikeun langkung ti 30 taun, anu mangrupikeun produsen skala ageung pikeun sadaya jinis baju jero sareng baju renang. Perusahaan urang gaduh langkung ti 200 staffs téknis garmen, daérah pangwangunan 15,000 méter pasagi, sareng parantos ngenalkeun saperangkat peralatan produksi garmen paling maju ti Jepang sareng Jérman. Ngaliwatan usaha sakumna staffs urang sareng taun pangalaman dina ngolah perdagangan internasional sareng panyiri.

Diajar deui

Produk Anyar