Tentang Kami

Wilujeng sumping di Baishiqing

Fujian Jinjiang baishiqing Garmen Tenun Co., Ltd.perenahna di basisir kidul Cina, caket sareng Propinsi Zhejiang di belah wétan-kalér, Propinsi Jiangxi di belah kalér-kalér, Propinsi Guangdong di belah kidul-kulon, sareng nyanghareup ka Propinsi Taiwan meuntasan Selat Taiwan di beulah kidul-wétan. Perusahaan didirikeun taun 1990an, ngagaduhan langkung ti 30 taun pangalaman manufaktur pakean beunghar, kami produksi profesional tina sababaraha jinis baju jero sareng perusahaan ageung jeroan. Wewengkon pangwangunan 15000 méter pasagi.

Our company has more than 200 garment technicians. They have rich experience in garment technology. At the same time, we have a leading team with rich management experience to lead the sustainable development of the enterprise. We have imported a series of most advanced garment production equipment from Japan and Germany. Through the efforts of all staff and years of international trade processing and labeling experience, we have established a stable clothing production and R & D supply chain system to meet customers' demand for R & D and design, production and sales, after-sales service, etc

Kami gaduh tilu jinis utami

baju jero, jas yoga sareng baju renang

Desain jeroan urang taat kana:taat kana bentuk awak, kaéndahan dina haté; pamakean lawon anu kami taat: nyaman sareng sampurna, kaséhatan heula. Dina hal téknologi,urang taat ka:outline awak sampurna, percaya diri tur salawasna dibarengan. Kami milih lawon kualitas luhur pikeun ngadamel jas yoga, anu tiasa garing sareng ventilasi gancang. Cocog pikeun ngaji, yoga, luncat, alat olahraga sareng latihan olahraga sanés.

Boh budak lalaki boh budak awéwé bisa maké baju renang. Fitur lawon: lemes, raoseun, garing gancang, henteu toksik. Gaya desain anu paling populér ayeuna.

Di luhur mangrupikeun produk kami, dina industri sareng pembeli parantos ti sababaraha pembeli pujian sareng pujian anu luhur.

Misi: Kumpulkeun jalma anu iman iman, sareng ngupayakeun visi umum; Ngawangun sistem ranté suplai anu sampurna pikeun nyayogikeun pakean sareng jasa anu berkualitas; Nyiptakeun kahirupan anu langkung saé ku usaha urang!

Filsafat Pangembangan: Ngajaga payun sareng ujung kalapa anu dirobih, lengket kana pamekaran anu intensif.

Nilai:  Integritas sareng kaadilan Palanggan mimiti berorientasi Jalma kerja keras

Roh Perusahaan: Kami ngalakukeun! Urang tiasa!

Tata Letak Perusahaan

avout-1 (4)

Kantor

avout-1 (6)

Sampel Showroom

IMG_20160623_090409

Gudang

IMG_20160623_085917

Mesin Circle hébat

IMG_20160623_085246

Kamar motong

IMG_20160623_084909

Departemen Produksi