Taros Kami

Baishiqing Garment Tenun Co., Ltd.

Alamat

Kabupatén Kahiji & Kadua

industrialZoneDonghaian Kab

Kota Shenhu, Kota Jinjiang

Propinsi Fujian, Cina.

Telepon

0086-13636995656

86-0595-88291580

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Sabtu, Minggu: Ditutup

Hoyong damel sareng urang?

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami