Dibéréndélkeun pinuh Womens Dua Potong Baju Renang Tummy Control Monokini

Pedaran pondok:

Awéwé dua potongan baju renang cutout kontrol beuteung monokini. Baju sendok beuheung sapotong baju renang ieu dicoo kalayan potongan di hareup beuteung sareng tukang, sareng tali taktak anu tiasa diatur criss cross lace-up. Pinggang tinggi ieu padded baju sapotong mandi dirarancang kalayan diteukteuk handapeun suku luhur pikeun pas pipi. Angka ieu ngagungkeun desain tinggi suku baju sapotong kontrol baju beuteung pikeun pas anu sampurna pikeun bentuk awak anjeun! Warna cerah retro awéwé ieu sapotong baju renang baju renang na seksi pisan sareng lucu.


Detil Produk

Tanda Produk

Tinggi waisted hiji sapotong baju renang cut kontrol kontrol beuteung. Seksi ieu ngajantenkeun baju renang deui sapotong baju karajinan baju renang nganggo garis leueur sendok, tali taktak spaghetti anu tiasa diatur, dijejeran ku sisipan bantalan anu tiasa dicabut kanggo kanyamanan pamungkas. Baju renang ieu padded sapotong push up dada anjeun ogé, bings anjeun langkung kapercayaan! Baju renang criss cross lase up detail deui katingalina langkung seksi sareng lucu! Baju mandi monokini lucu ieu pikeun unggal usum panas mangrupikeun liburan anu penting pikeun liburan anu direndhem ku panonpoé.

Ladies-Swimwear
Ladies-Swimwear-1

Desain unik

Bagian luhurna nganggo garis leuweung terjun sareng hembala flounce hemline mangrupikeun feminin, menawan sareng inohong-inohong. Ngajantenkeun anjeun katingali kasohor sareng anggun.

Pad tiasa dicabut

Kutang bantalan anu tiasa dicabut lemes empuk nyorong kutang pikeun henteu ditunjuk-tunjuk.

Ukuranna

S = AS 4-6, Bust (inci): 34- 35, Pinggang (inci): 26-27, Hips (inci): 36.5-37.5

M = AS 8-10, Bust (inci): 36-37, Pinggang (inci): 28-29, Pinggul (inci): 38.5-39.5

L = AS 12-14, Bust (inci): 38-40, Pinggang (inci): 30-32, Pinggul (inci): 40.5-42.5

XL = AS 14-16, Bust (inci): 41-42, Pinggang (inci): 33-34, Pinggul (inci): 43.5-45.5

Fitur

-Baris dijejeran

-Cut-kaluar adjustale criss cross tali lase up deui

-Neon warna fluorescent: Hideung, bodas, neon biru, neon konéng, coklat

-Ketut cangkéng luhur ngadalikeun baju renang sapotong

Baju renang beuheung -Scoop

-Klasik gaya Srimanganti sareng gaya retro

Layanan Adat

1. OEM, desain ODM sadayana ok pikeun baju renang. Urang tiasa nyetak logo anjeun desain anjeun. Anjeun tiasa mesen desain kami. Anjeun ogé tiasa ngirim gambar modél anjeun nyalira. Kami tiasa ngadamel khusus pikeun anjeun. TEU MOQ kawatesanan. Sakur jumlahna wilujeng sumping. Ngalakukeun baju renang khusus pikeun urang.

2. Kami tiasa ngalakukeun percetakan layar sareng percetakan sublimasi digital pikeun anjeun. Ngarasa bébas ngirim desain anjeun.
3. Warna naon waé henteu kunanaon. Urang tiasa ngalelepkeun lawon pikeun anjeun.

4. MOQ kami biasana 100pcs. Tapi urang tiasa ngalakukeun kuantitas nanaon.

5. Harga mangrupikeun masalah anu paling seueur pikeun unggal palanggan. Upami anjeun hoyong terang hargana. Anjeun kedah terang parameter ieu, gaya baju, asesoris pakean, metode percetakan, pola, lawon garmen, kualitas pakean, tanggal pangiriman jsb. Ieu mangrupikeun faktor utami pikeun mutuskeun harga. Langkung seueur anjeun mesen, harga anu langkung handap anjeun bakal kéngingkeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali