Multi Warna awét M-XXXXL Datar Ngonci Stitching Lightweight Lalaki Swimsuit

Pedaran pondok:

· Panutup elastis

· Lawon Sampurna pikeun latihan intensitas luhur.

· Panel sisi anu dibentuk ku jahitan kontras ngahasilkeun tampilan anu paling saé pikeun awak anjeun.

· Elastis tinggi dina beubeur


Detil Produk

Tanda Produk

 Potong persaingan kapungkur di kolam renang nganggo jammer téknis anu dirancang pikeun ningkatkeun kinerja anjeun. Direkayasa tina lawon Endurance + kalayan manteng opat arah kanggo ingetan bentuk sareng bérés tahan tahan klorin pikeun gaya tahan lama, bagian handap garing-gancang ieu masihan liputan sareng kanyamanan.

Men’s-Swimwear-8
Men’s-Swimwear-9

Ukuran méja

Punten pilih ukuran anu ditangtoskeun numutkeun tabel ukuran anu diperbarui ieu.

Ukuran M, Pinggang 28 "- 30",

Ukuran L, Pinggang 30 "- 32",

Ukuran XL, Pinggang 32 "- 34",

Ukuran XXL, Pinggang 34 "- 36",

Ukuran XXXL, Pinggang 36 "- 38",

Ukuran XXXXL, Pinggang 37 "- 39"

Fitur

Ramping, gancang-garing 2-arah manteng lawon kasohor pikeun ingetan bentuk alus teuing jeung otot stabilisasi komprési.

Lawon tahan klorin pangpanjangna sareng laris urang. Ngagaduhan warna sareng bentuk ngojay saatos ngojay.

Tahan klorin sareng dirancang pikeun gerakan. Ngajaga bentukna dugi ka 10x langkung panjang tibatan baju renang biasa.

Dukungan optimal sareng kanyamanan pikeun anu aya dina cai 2-3 dinten saminggu.

Layanan Adat

1. OEM, desain ODM sadayana ok pikeun baju renang. Urang tiasa nyetak logo anjeun desain anjeun. Anjeun tiasa mesen desain kami. Anjeun ogé tiasa ngirim gambar modél anjeun nyalira. Kami tiasa ngadamel khusus pikeun anjeun. TEU MOQ kawatesanan. Sakur jumlahna wilujeng sumping. Ngalakukeun baju renang khusus pikeun urang.

2. Kami tiasa ngalakukeun percetakan layar sareng percetakan sublimasi digital pikeun anjeun. Ngarasa bébas ngirim desain anjeun.
3. Warna naon waé henteu kunanaon. Urang tiasa ngalelepkeun lawon pikeun anjeun.

4. MOQ kami biasana 100pcs. Tapi urang tiasa ngalakukeun kuantitas nanaon.

5. Harga mangrupikeun masalah anu paling seueur pikeun unggal palanggan. Upami anjeun hoyong terang hargana. Anjeun kedah terang parameter ieu, gaya baju, asesoris pakean, metode percetakan, pola, lawon garmen, kualitas pakean, tanggal pangiriman jsb. Ieu mangrupikeun faktor utami pikeun mutuskeun harga. Langkung seueur anjeun mesen, harga anu langkung handap anjeun bakal kéngingkeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali