Warta

  • Underwear knowledge: commonly used materials for underwear
    Waktos Post: Sep-19-2020

    Baju jero, kaasup kutang, kutang, panty, kaos oblong, kaos oblong, kaos budaya, kaos, baju haneut katun, sareng sajabana, mangrupikeun papakéan anu langsung ngahubungi kulit manusa. Éta aya hubunganana sareng kasihatan anjeun. Kusabab kitu, anjeun kedah langkung merhatoskeun kualitas unde ...Maca deui »

  • Knowledge of knitted fabrics
    Waktos Post: Sep-19-2020

    Lawon rajutan ngagaduhan tékstur lemes, nyerep Uap na breathability, élastisitas alus teuing jeung extensibility, sarta pakean rajutan produktif na nyaman mun teu ngagem, caket awak, bébas tina cangkeng, tur tiasa pinuh ngagambarkeun kurva awak manusa. Kni modern ...Maca deui »

  • Fabric selection of underwear
    Waktos Post: Sep-19-2020

    Kaén anu mana anu paling saé pikeun baju jero? Naon lawon anu paling saé pikeun baju jero? Lawon baju jero dasarna nyaéta kieu: katun 1、100%: katun 100% ngagaduhan ingetan kahaneutan anu alus sareng nyerep peluh. Tapi pikeun jalma anu seueur kesang, katun panginten sanés ...Maca deui »