Seksi V Beuheung Hareupeun Tali Bahu One Piece Ladies Bikini Set

Pedaran pondok:

Komposisi Bahan: Lawon baju renang baju renang tankini sapotong ieu didamel tina 82% poliéster sareng 18% spandex. Lawon manjang awét pisan sareng raoseun.


Detil Produk

Tanda Produk

Desain payun beuheung v seksi sareng tali taktak anu langkung lengkep sareng detail baju balik salib seksi, ngajantenkeun baju renang tankini langkung pikaresepeun.

Bagian handap bikini gaduh tali ganda dina sisi anu ngahubungkeun payuneun tukangpelengkap tali dobel dina taktak. Éta bakal ngajantenkeun anjeun raos saé sareng menawan janten pandangan anu éndah.

Perawatan baju renang ieu pikeun awéwé cocog pikeun pantai, kolam renang, pésta cai sareng liburan tropis. Hayu urang nganut usum samak!

Kami gaduh ukuran US anu béda pikeun anjeun, S (US 0-2), M (US 4-6), L (US 8-10), XL (US 12-14), 2XL (US 16-18). Punten pilih ukuran anu pas pikeun anjeun nyalira. Wilujeng Angkat!

Ladies-Swimwear-6
Ladies-Swimwear-7

95% Poliéster + 5% Spandex

❀Model nganggo KECIL. Ngajalankeun pas pisan! Upami anjeun resep gaya leupas, anjeun tiasa milih ukuran anu langkung ageung.

❀ baju renang sapotong backless nampilkeun garis v-neck langkung jero anu dipasangkeun sareng tali spaghetti anu tiasa diatur, cangkir anu tiasa dicabut sareng tukang buka. Baju mandi anu sapotong ieu pikeun awéwé gaduh sababaraha bahan dina pas sareng raos anu sampurna!

❀Pikeun corak cetak sato trendi sareng warna padet, éta gaya anu kedah dipiboga! Sareng anjeun moal lepat sareng siluet v-beuheung anu langgeng sareng hiji gaya sapotong!

❀Tambahkeun sunnies karesep anjeun sareng topi! Atanapi anjeun tiasa gaya ku cara nutupan, kardigan, kimono sareng kacamata hideung pikeun tampilan dinten pantai usum panas anu sampurna! Katingali anu saé ieu gampang pisan dipikacinta salami usum panas!

Women awéwé baju renang sampurna pikeun sisi pantai, sisi kolam renang, pakansi, Resort, pelayaran sareng sababaraha kali. Baju renang jero beuheung v jero nunjukkeun kurva anjeun. Éta sapertos anu paling dipikagaduh pikeun liburan pantai!

Layanan Adat

1. OEM, desain ODM sadayana ok pikeun baju renang. Urang tiasa nyetak logo anjeun desain anjeun. Anjeun tiasa mesen desain kami. Anjeun ogé tiasa ngirim gambar modél anjeun nyalira. Kami tiasa ngadamel khusus pikeun anjeun. TEU MOQ kawatesanan. Sakur jumlahna wilujeng sumping. Ngalakukeun baju renang khusus pikeun urang.

2. Kami tiasa ngalakukeun percetakan layar sareng percetakan sublimasi digital pikeun anjeun. Ngarasa bébas ngirim desain anjeun.
3. Warna naon waé henteu kunanaon. Urang tiasa ngalelepkeun lawon pikeun anjeun.

4. MOQ kami biasana 100pcs. Tapi urang tiasa ngalakukeun kuantitas nanaon.

5. Harga mangrupikeun masalah anu paling seueur pikeun unggal palanggan. Upami anjeun hoyong terang hargana. Anjeun kedah terang parameter ieu, gaya baju, asesoris pakean, metode percetakan, pola, lawon garmen, kualitas pakean, tanggal pangiriman jsb. Ieu mangrupikeun faktor utami pikeun mutuskeun harga. Langkung seueur anjeun mesen, harga anu langkung handap anjeun bakal kéngingkeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali