Panel Sisi Bentuk Panutup Elastis 29.5 ″ -45.3 ″ jas Mandi Pria

Pedaran pondok:

· Panutup elastis

· Lawon Sampurna pikeun latihan intensitas luhur.

· Panel sisi anu dibentuk ku jahitan kontras ngahasilkeun tampilan anu paling saé pikeun awak anjeun.

· Elastis tinggi dina beubeur


Detil Produk

Tanda Produk

SINGKAT: Baju renang lalaki dirancang pikeun kanyamanan lengkep sareng kabébasan gerak total, ieu mangrupikeun celana tinju pikeun lalaki anu badé bersantai sadidinten, unggal dinten.

Cocogkeun pas: Dijieunna tina lawon wicking super lemes anu nampilkeun laleur sareng tali pinggang anti gulung, baju jero celana petinju lalaki ieu ngagaduhan kelim 5 "sareng linggih raoseun pertengahan pingping.

DUKUNGAN: Celana pendek petinju kami dilengkepan BallPark Pouch anu dipaténkeun pikeun ngirangan gesekan sareng ngajaga bagian-bagian lalaki anjeun dina tempatna kalayan panel bolong anu bernafas pikeun kanyamanan gratis.

TEKNOL BANGUNAN:Baju jero ieu ngagaduhan pas tilu-d pikeun kanyamanan ergonomis lengkep, sareng Flat Out Seams pikeun nyegah iritasi. Petinju anu gampang dirawat nyaéta nyeuseuh mesin sareng garing garing pikeun repot enol.

Men’s-Swimwear-15
Men’s-Swimwear-14

Ukuran méja

Ukuran M: Pinggang 29.5 "-33.5";

Ukuran L: Pinggang 33.6 "-37.4";

Ukuran XL: Pinggang 35 "-40";

Ukuran 2XL: Pinggang 37.4 "-45.3".

Fitur

100% Poliéster

Diimpor

Lawon: 85% Nylon, 15% Spandex, Lapisan: 116% Poliéster

Ringan sareng garing gancang sareng nolak luntur, tali pinggang anu elastis

Réliabilitas sareng daya tahan awét, cocog pikeun ngojay sareng kagiatan olahraga sanésna

Baju Renang Jammer Profesional, Desain anu dipasang, Upami anjeun resep anu langkung leueur, angkat ukuranana

Perhatosan

ngumbah leungeun dina cai tiis, ngagantung atanapi ngagolér garing nepi ka garing. Entong beusi atanapi ngumbah dina cai panas. Nyingkahan sinar panonpoé langsung.

Layanan Adat

1. OEM, desain ODM sadayana ok pikeun baju renang. Urang tiasa nyetak logo anjeun desain anjeun. Anjeun tiasa mesen desain kami. Anjeun ogé tiasa ngirim gambar modél anjeun nyalira. Kami tiasa ngadamel khusus pikeun anjeun. TEU MOQ kawatesanan. Sakur jumlahna wilujeng sumping. Ngalakukeun baju renang khusus pikeun urang.

2. Kami tiasa ngalakukeun percetakan layar sareng percetakan sublimasi digital pikeun anjeun. Ngarasa bébas ngirim desain anjeun.
3. Warna naon waé henteu kunanaon. Urang tiasa ngalelepkeun lawon pikeun anjeun.

4. MOQ kami biasana 100pcs. Tapi urang tiasa ngalakukeun kuantitas nanaon.

5. Harga mangrupikeun masalah anu paling seueur pikeun unggal palanggan. Upami anjeun hoyong terang hargana. Anjeun kedah terang parameter ieu, gaya baju, asesoris pakean, metode percetakan, pola, lawon garmen, kualitas pakean, tanggal pangiriman jsb. Ieu mangrupikeun faktor utami pikeun mutuskeun harga. Langkung seueur anjeun mesen, harga anu langkung handap anjeun bakal kéngingkeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali