Kulit Ramah Cepot Garing Anti Uv Breathable Baju Renang Pria

Pedaran pondok:

  • Panutupanana elastis
  • Lawon sampurna pikeun latihan intensitas luhur.
  • Panel sisi anu dibentuk ku jahitan kontras ngahasilkeun tampilan anu hadé pikeun awak anjeun.
  • Elastis tinggi dina cangkéng
  • Elastis tinggi dina kuriling pingping
  • UKURAN: M = Pinggang 29.5 ″ -33.5 ″; L = Pinggang 33.6 ″ -37.4 ″; XL = Pinggang 35 ″ -42 ″;

Detil Produk

Tanda Produk

85% Poliéster + 15% Spandex, Mesin nyeuseuh;

Kantong Sisi 2 pikeun kabutuhan poko, moal bouncing pikeun ngamankeun konci / telepon / gel anjeun, desain saku anu aman langkung aman pikeun nyegah barang tina kaayaan naon waé;

Pesen 1 ukuran handap upami anjeun resep pas komprési, panutupanana elastis;

Ketat ketat komprési Olahraga ieu dilakukeun ku lawon élastisitas alus teuing ningkatkeun lingkup gerak sareng kanyamanan max sareng lightweight;

Desain ramah sareng awét kulit. Jahitan Flatlock nambihan kalembutan sareng panangtayungan tanpa kulit atanapi iritasi;

Nyamanan fit. Pinggel serat elastis pinggel nyaman sareng anti licin, jalan pondok anu ngalir ieu tiasa ngaleungitkeun nyeri otot sareng ngajaga anjeun dina bentuk anu saé pikeun teras teraskeun latihan, tiis garing sareng dihirupkeun;

Celana Pendek Athletic ngajaga kulit anjeun tina panonpoé, tetep tiis sareng garing;

Pondok latihan anu saé pikeun ngaji, latihan, gim, bersepeda sareng sajabina. Upami anjeun hoyong ngalaman langkung komprési kana kulit cangkéng, punten mesen 1 ukuran langkung handap tibatan anu biasana dipakena.

Men’s-Swimwear-16
Men’s-Swimwear-17

Abdi mésér masing-masing perenang SMA kuring sapasang calana pondok ieu. Aranjeunna pas sakedik langkung ageung tibatan anu diarepkeun sareng condong masihan sababaraha sered kana cai. Aranjeunna saé pikeun latihan, tapi henteu disarankeun pikeun kompetisi. Kualitas anu saé sareng masih ngagaduhan tujuan, janten kuring masihan 5 bintang.

Perhatosan

ngumbah leungeun dina cai tiis, ngagantung atanapi ngagolér garing nepi ka garing. Entong beusi atanapi ngumbah dina cai panas. Nyingkahan sinar panonpoé langsung.

Layanan Adat

1. OEM, desain ODM sadayana ok pikeun baju renang. Urang tiasa nyetak logo anjeun desain anjeun. Anjeun tiasa mesen desain kami. Anjeun ogé tiasa ngirim gambar modél anjeun nyalira. Kami tiasa ngadamel khusus pikeun anjeun. TEU MOQ kawatesanan. Sakur jumlahna wilujeng sumping. Ngalakukeun baju renang khusus pikeun urang.

2. Kami tiasa ngalakukeun percetakan layar sareng percetakan sublimasi digital pikeun anjeun. Ngarasa bébas ngirim desain anjeun.
3. Warna naon waé henteu kunanaon. Urang tiasa ngalelepkeun lawon pikeun anjeun.

4. MOQ kami biasana 100pcs. Tapi urang tiasa ngalakukeun kuantitas nanaon.

5. Harga mangrupikeun masalah anu paling seueur pikeun unggal palanggan. Upami anjeun hoyong terang hargana. Anjeun kedah terang parameter ieu, gaya baju, asesoris pakean, metode percetakan, pola, lawon garmen, kualitas pakean, tanggal pangiriman jsb. Ieu mangrupikeun faktor utami pikeun mutuskeun harga. Langkung seueur anjeun mesen, harga anu langkung handap anjeun bakal kéngingkeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali