Lemes Dicét Suku Cukur Linggis Cekok Saré jas Mandi Sapotong Pikeun Awéwé

Pedaran pondok:

Desain backless seksi;

–Loba warna pilihan: warna padet sareng cetak sato;

–Material lawon lemes langkung raoseun sareng elastis;

–Satu baju mandi sapotong pikeun awéwé, awéwé baju renang macan tutul;

–Perawatan: Nyeuseuh leungeun, teu aya ngabodaskeun, beusi rendah.

Suku potong tinggi, jéntré sinyalna korsi macét ngajantenkeun anjeun langkung seksi sareng menawan.

–Bikini ieu aya cangkir di jero, anjeun tiasa ngaleungitkeunana numutkeun kaayaan anjeun nyalira.


Detil Produk

Tanda Produk

Komposisi Bahan: Lawon baju renang baju renang dua potongan ieu didamel tina 82% poliéster sareng 18% spandex. Lawon manjang awét pisan sareng raoseun.

Desain payun beuheung v seksi sareng tali taktak anu langkung lengkep sareng detail baju balik salib seksi, ngajantenkeun baju renang tankini langkung pikaresepeun.

Bagian handap bikini gaduh tali ganda dina sisi anu ngahubungkeun payuneun tukangpelengkap tali dobel dina taktak. Éta bakal ngajantenkeun anjeun raos saé sareng menawan janten pandangan anu éndah.

Perawatan baju renang ieu pikeun awéwé cocog pikeun pantai, kolam renang, pésta cai sareng liburan tropis. Hayu urang nganut usum samak!

Kami gaduh ukuran US anu béda pikeun anjeun, S (US 0-2), M (US 4-6), L (US 8-10), XL (US 12-14), 2XL (US 16-18). Punten pilih ukuran anu pas pikeun anjeun nyalira. Wilujeng Angkat!

Ladies-Swimwear-6
Ladies-Swimwear-7

Ukuranna

--The tali spaghetti anu tiasa diatur, anjeun tiasa nyetél panjang tali anu langkung saé pikeun anjeun.

  Dasi cangreut motong baju renang Dasi cangreut motong baju renang Dasi Simpul Hareup Bikini Set Dasi Simpul Hareup Bikini Set V-Kabel baju renang Dua Potong V-Kabel baju renang Dua Potong
Gaya Hiji potongan Hiji potongan Dua Sapotong Dua Sapotong Dua Sapotong Dua Sapotong
Beuheung V beuheung V beuheung V beuheung V beuheung V beuheung V beuheung
Fitur Keureut Keureut Dasi cangreud Dasi cangreud V-Kabel V-Kabel

Layanan Adat

1. OEM, desain ODM sadayana ok pikeun baju renang. Urang tiasa nyetak logo anjeun desain anjeun. Anjeun tiasa mesen desain kami. Anjeun ogé tiasa ngirim gambar modél anjeun nyalira. Kami tiasa ngadamel khusus pikeun anjeun. TEU MOQ kawatesanan. Sakur jumlahna wilujeng sumping. Ngalakukeun baju renang khusus pikeun urang.

2. Kami tiasa ngalakukeun percetakan layar sareng percetakan sublimasi digital pikeun anjeun. Ngarasa bébas ngirim desain anjeun.
3. Warna naon waé henteu kunanaon. Urang tiasa ngalelepkeun lawon pikeun anjeun.

4. MOQ kami biasana 100pcs. Tapi urang tiasa ngalakukeun kuantitas nanaon.

5. Harga mangrupikeun masalah anu paling seueur pikeun unggal palanggan. Upami anjeun hoyong terang hargana. Anjeun kedah terang parameter ieu, gaya baju, asesoris pakean, metode percetakan, pola, lawon garmen, kualitas pakean, tanggal pangiriman jsb. Ieu mangrupikeun faktor utami pikeun mutuskeun harga. Langkung seueur anjeun mesen, harga anu langkung handap anjeun bakal kéngingkeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali