Usum Panas 90-120cm Baju Renang Bernapas Éco-Ramah Anu Dirobih Puteran Orok

Pedaran pondok:

Tipe Produk: Baju renang & baju renang

Bahan: poliéster / spandex

Tipe lawon: Baju renang

Technics: Gancang-Garing, Ketang-pas, Tetep Haneut, Nyaman,

Fitur: Ngalembabkeun beueus, Napas, Lentur

beurat: 200g

rarancang: OEM / OEM Service


Detil Produk

Tanda Produk

Béda jinis tiasa dianggo ku lalaki, awéwé, sareng murangkalih. Baju renang tiasa dijelaskeun ku sababaraha rupa ngaran, sababaraha diantarana ngan ukur dianggo di tempat khusus, sapertos baju renang, bikini, sapotong, dua lembar, penjaga ruam, papan celana pendek, pondok pantai, ngojay kalapa atanapi batang / jammer pikeun lalaki, sajaba ti batur.

Baju renang tali taktak adjustable kalayan lawang leg pikeun kabébasan langkung

Bahan gancang-garing sareng elastis, lemes sareng ramah kulit

Baju mandi budak awéwé kalayan warna anu caang sareng pola imut

Daptar Ukuran

Ukuranna Umur (umur) Jangkungna (cm) Beurat (0,5 kg)
S 2-3 80 20-25
M 3-4 90 25-30
L 4-5 100 30-40
XL 5-6 110 40-45
2XL 6-8 120 45-55
3XL 8-10 130 55-60
4XL 10-12 140 60-65

Ieu sami imut sareng jalma sapertos gambar! Abdi 3 yr lami resep desain! Ngan batur terang ukuran 4 saleresna 3-4 sareng 5 mangrupikeun 4-5. Janten upami anjeun peryogi anu langkung ageung 4 angkat ka ukuran 5! Éta cocog sareng putri abdi tapi kuring ngarepkeun éta janten 4 ageung pikeun langkung seueur dianggo!

Putri abdi milih kostum renang ieu urang ngagaduhan 5-6 taun anjeunna 4 tapi jangkung pisan sareng ieu cocog sareng anjeunna resep, bahan anu saé sareng harga anu saé

Layanan Adat

1. OEM, desain ODM sadayana ok pikeun baju renang. Urang tiasa nyetak logo anjeun desain anjeun. Anjeun tiasa mesen desain kami. Anjeun ogé tiasa ngirim gambar modél anjeun nyalira. Kami tiasa ngadamel khusus pikeun anjeun. TEU MOQ kawatesanan. Sakur jumlahna wilujeng sumping. Ngalakukeun baju renang khusus pikeun urang.

2. Kami tiasa ngalakukeun percetakan layar sareng percetakan sublimasi digital pikeun anjeun. Ngarasa bébas ngirim desain anjeun.
3. Warna naon waé henteu kunanaon. Urang tiasa ngalelepkeun lawon pikeun anjeun.

4. MOQ kami biasana 100pcs. Tapi urang tiasa ngalakukeun kuantitas nanaon.

5. Harga mangrupikeun masalah anu paling seueur pikeun unggal palanggan. Upami anjeun hoyong terang hargana. Anjeun kedah terang parameter ieu, gaya baju, asesoris pakean, metode percetakan, pola, lawon garmen, kualitas pakean, tanggal pangiriman jsb. Ieu mangrupikeun faktor utami pikeun mutuskeun harga. Langkung seueur anjeun mesen, harga anu langkung handap anjeun bakal kéngingkeun.

Children-swimming-suit-9
Children-swimming-suit-8

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali