Usum Panas Gancang Ngeringkeun Spandex / Nylon Batang Ngojay Batang Pikeun Pantai

Pedaran pondok:

  • Baju jero lalaki dirancang pikeun kanyamanan lengkep sareng kabébasan gerak total, ieu mangrupikeun celana tinju pikeun lalaki anu badé bersantai sadidinten, unggal dinten.

Detil Produk

Tanda Produk

· 85% Poliéster 15% Spandex

· Diimpor

· Panutupan drawstring

· Bahan: Batang ngojay lalaki didamel tina lawon manteng nampilkeun lemes sareng raoseun. Desain leg pasagi masihan suku anjeun langkung kalenturan sareng raos raoseun nalika aya dina kagiatan. Perlindungan panonpoe UPF 50+ ku ngahalangan sinar UV

· Sorotan Desain: Motong leg kuadrat, pas langsing, pelapis bolong, pita pinggang elastis kualitas sareng tali interior anu pas ngalangkungan sapanjang batang ngojay, anjeun tiasa nyaluyukeun cangkéng anjeun.

· Lawon garing gancang Gancang: calana pondok selancar dewan Ku téknologi gancang-garing anu canggih, batang anjeun bakal garing dina sababaraha menit masihan anjeun tampilan anu pikaresep, singkir tina pangalaman baseuh saatos ngojay.

· Kantong kontur: kalayan cangkir kantong payun anu tiasa dicabut, Kamar tambahan sareng kanyamanan dimana éta diitung.

· Acara: Pondok ngojay keren anu sampurna pikeun sadaya olahraga sareng kagiatan cai. Sapertos ngojay, diving, berselancar, pantai, berjemur, pesta di kapal, kolam renang, gym atanapi ngaji. Sareng sajabana

Men’s-Swimwear-5
Men’s-Swimwear-4

Ukuran méja

Punten pilih ukuran anu ditangtoskeun numutkeun tabel ukuran anu diperbarui ieu.

Ukuran M, Pinggang 28 "- 30",

Ukuran L, Pinggang 30 "- 32",

Ukuran XL, Pinggang 32 "- 34",

Ukuran XXL, Pinggang 34 "- 36",

Ukuran XXXL, Pinggang 36 "- 38",

Ukuran XXXXL, Pinggang 37 "- 39"

Perhatosan

ngumbah leungeun dina cai tiis, ngagantung atanapi ngagolér garing nepi ka garing. Entong beusi atanapi ngumbah dina cai panas. Nyingkahan sinar panonpoé langsung.

Layanan Adat

1. OEM, desain ODM sadayana ok pikeun baju renang. Urang tiasa nyetak logo anjeun desain anjeun. Anjeun tiasa mesen desain kami. Anjeun ogé tiasa ngirim gambar modél anjeun nyalira. Kami tiasa ngadamel khusus pikeun anjeun. TEU MOQ kawatesanan. Sakur jumlahna wilujeng sumping. Ngalakukeun baju renang khusus pikeun urang.

2. Kami tiasa ngalakukeun percetakan layar sareng percetakan sublimasi digital pikeun anjeun. Ngarasa bébas ngirim desain anjeun.
3. Warna naon waé henteu kunanaon. Urang tiasa ngalelepkeun lawon pikeun anjeun.

4. MOQ kami biasana 100pcs. Tapi urang tiasa ngalakukeun kuantitas nanaon.

5. Harga mangrupikeun masalah anu paling seueur pikeun unggal palanggan. Upami anjeun hoyong terang hargana. Anjeun kedah terang parameter ieu, gaya baju, asesoris pakean, metode percetakan, pola, lawon garmen, kualitas pakean, tanggal pangiriman jsb. Ieu mangrupikeun faktor utami pikeun mutuskeun harga. Langkung seueur anjeun mesen, harga anu langkung handap anjeun bakal kéngingkeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali