Kurva Seksi Musim Panas Loving Ruching Hareup Konéng One Piece Womens Swimwear

Pedaran pondok:

Swimsuit kami bersinar sareng payuneun Curve-asih ruching; ~ Padding kontur enteng pikeun pangrojong sareng ngawangun.


Detil Produk

Tanda Produk

Langsing beuteung

Swimsuit Terinspirasi Antik ~ Langsing sareng meresihan beuteung sareng pinggul; ~ Nuduhkeun kurva, sanés kulit.

Tembongkeun kurva

Jas mandi sapotong ~ Allover shirring sacara visual slims sareng nyumput; ~ Narik kana; euweuh panutupanana.

baju renang sapotong kalayan bentuk anu paling raoseun di pantai, kalayan téknologi kontrol canggih, Padding kontur ringan sareng campuran allover anu ngalangkungan unggal kurva. Baju mandi anu nyatu ieu bakal nambahan sentuhan pesona kana papakéan anjeun. Pilihan sareng desain anu ati-ati bakal ngajantenkeun anjeun pikaresepeun, dina anggun sareng seksi.

Ladies-Swimwear-16
Ladies-Swimwear-17

Ukuranna

--The tali spaghetti anu tiasa diatur, anjeun tiasa nyetél panjang tali anu langkung saé pikeun anjeun.

  Dasi cangreut motong baju renang Dasi cangreut motong baju renang Dasi Simpul Hareup Bikini Set Dasi Simpul Hareup Bikini Set V-Kabel baju renang Dua Potong V-Kabel baju renang Dua Potong
Gaya Hiji potongan Hiji potongan Dua Sapotong Dua Sapotong Dua Sapotong Dua Sapotong
Beuheung V beuheung V beuheung V beuheung V beuheung V beuheung V beuheung
Fitur Keureut Keureut Dasi cangreud Dasi cangreud V-Kabel V-Kabel

Perhatosan Haneut

1. Mangga parios detil ukuranana sacara saksama sateuacan anjeun ngagaleuh.

2. Punten nyanggakeun bédana ukuran 2-3cm kusabab ukuran manual.

3. Upami anjeun ngagaduhan awak bagian luhur anu langkung panjang, kami nyarankeun pikeun angkat hiji ukuran nepi (Nalika anjeun mésér baju renang hiji sapotong.)

4. Warna barang-barang aktural tiasa rada beda-beda tina gambar kusabab monitor anu béda.

5. Punten perhatoskeun yén percetakanana acak, janten unggal jas unik.

6. Langkung saé leungeun sacara lembut ngumbah barang ku cai tiis sareng ngagantung garing, tong ngabodaskeun sareng beusi rendah. 

Layanan Adat

1. OEM, desain ODM sadayana ok pikeun baju renang. Urang tiasa nyetak logo anjeun desain anjeun. Anjeun tiasa mesen desain kami. Anjeun ogé tiasa ngirim gambar modél anjeun nyalira. Kami tiasa ngadamel khusus pikeun anjeun. TEU MOQ kawatesanan. Sakur jumlahna wilujeng sumping. Ngalakukeun baju renang khusus pikeun urang.

2. Kami tiasa ngalakukeun percetakan layar sareng percetakan sublimasi digital pikeun anjeun. Ngarasa bébas ngirim desain anjeun.
3. Warna naon waé henteu kunanaon. Urang tiasa ngalelepkeun lawon pikeun anjeun.

4. MOQ kami biasana 100pcs. Tapi urang tiasa ngalakukeun kuantitas nanaon.

5. Harga mangrupikeun masalah anu paling seueur pikeun unggal palanggan. Upami anjeun hoyong terang hargana. Anjeun kedah terang parameter ieu, gaya baju, asesoris pakean, metode percetakan, pola, lawon garmen, kualitas pakean, tanggal pangiriman jsb. Ieu mangrupikeun faktor utami pikeun mutuskeun harga. Langkung seueur anjeun mesen, harga anu langkung handap anjeun bakal kéngingkeun.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali