UPF50 + Napas Usum Cai Usum Panas Balas Suits Pikeun Pantai

Pedaran pondok:

Ngaran Produk:  Budak Budak Orok Orok Baju Renang Beachwear Barudak baju renang

Bahan: 90% Nylon + 10% spandex

Fitur: Nontoxic, panyalindungan UV

Nyetak & Merek: Percetakan layar sutra, percetakan transfer panas, Costomized

UV sun Protective Rashguard: UPF50 +


Detil Produk

Tanda Produk

Baju renang pikeun budak awéwé, tali anu tiasa diatur, lawon elastis tinggi, lemes sareng ramah kulit pikeun murangkalih anu nuju ageung

Sidik cerah sareng pilihan warna anu pikaresepeun mastikeun yén éta menonjol boh di jero cai

Perlindungan panonpoé UPF 50+, nyalindungkeun kulit budak awéwé anjeun tina hawa panas

Cocog pikeun ngojay, pantai, kolam renang, mandi atanapi liburan usum panas

Baju mandi awéwé awéwé dina umur 2-12 taun. Pilihan pangsaéna pikeun pelajaran ngojay atanapi pikaresepeun cai pantai

Kalayan perawatan anu teu aya watesna pikeun kasalametan sareng minat produk konsumen, kami teras-terasan ngembangkeun sababaraha jinis baju renang anu paling anyar kalayan konstruksi anu pangsaéna.

Ukuran méja

Ukuranna Umur (umur) Jangkungna (cm) Beurat (0,5 kg)
S 2-3 80 20-25
M 3-4 90 25-30
L 4-5 100 30-40
XL 5-6 110 40-45
2XL 6-8 120 45-55
3XL 8-10 130 55-60
4XL 10-12 140 60-65

Kuring maca ulasan anu sanés sareng ukuranana nepi. Abdi resep pisan. Putri abdi nganggo 4T padet sareng ieu pas sareng sakedik rohangan kanggo tumuh. Pola lucu sareng kuring ngahargaan tali anu tiasa diatur.

Abdi henteu ngarep pisan baju mandi ieu kusabab éta murah tapi kuring salah pisan! Ieu pas pisan sareng kualitas anu langkung saé tibatan anu kuring ngarepkeun. Kuring bungah kuring nyobaan jas ieu!

Layanan Adat

1. OEM, desain ODM sadayana ok pikeun baju renang. Urang tiasa nyetak logo anjeun desain anjeun. Anjeun tiasa mesen desain kami. Anjeun ogé tiasa ngirim gambar modél anjeun nyalira. Kami tiasa ngadamel khusus pikeun anjeun. TEU MOQ kawatesanan. Sakur jumlahna wilujeng sumping. Ngalakukeun baju renang khusus pikeun urang.

2. Kami tiasa ngalakukeun percetakan layar sareng percetakan sublimasi digital pikeun anjeun. Ngarasa bébas ngirim desain anjeun.
3. Warna naon waé henteu kunanaon. Urang tiasa ngalelepkeun lawon pikeun anjeun.

4. MOQ kami biasana 100pcs. Tapi urang tiasa ngalakukeun kuantitas nanaon.

5. Harga mangrupikeun masalah anu paling seueur pikeun unggal palanggan. Upami anjeun hoyong terang hargana. Anjeun kedah terang parameter ieu, gaya baju, asesoris pakean, metode percetakan, pola, lawon garmen, kualitas pakean, tanggal pangiriman jsb. Ieu mangrupikeun faktor utami pikeun mutuskeun harga. Langkung seueur anjeun mesen, harga anu langkung handap anjeun bakal kéngingkeun.

Children-swimming-suit-12
Children-swimming-suit-13

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali