Konéng Imut Nyaman One Piece Kids Girl Swimsuit Pikeun Ngojay

Pedaran pondok:

Jenis: Baju Renang Girls Budak

Barang:pakean baju renang khusus barudak dijalankeun hiji baju renang

Fitur:Lemes, raoseun, garing garing, teu toksik
Lawon: 82% nilon, 18% elastane atanapi khusus, klorin sareng tahan UV.
Tipe Suplai: OEM Service.
Desain: Desain ngaropea.
Ukuran: S-XXXL.
Warna: Multi warna opsional, tiasa didesain janten Pantone No.
Anggo: Nganggo ngojay


Detil Produk

Tanda Produk

Sadaya baju renang budak awéwé urang didamel nganggo lawon kualitas luhur sareng dijejeran duanana payun sareng tukang Sadaya cetakan kami sayogi dina sababaraha awak sababaraha kali kalayan 1-PC atanapi 2-PC jas mandi pilihan anu saé pikeun ngojay santai. Sadia dina sadaya ukuran Girls 2 dugi ka 14 janten saderek tiasa pencét pamandangan pantai salaku tim Parios seueur papan koordinasi sareng rashguards koordinat kami pikeun nyiapkeun set hébat!

Ukuran méja

Ukuranna Dada Pinggang Nyarankeun jangkungna
S 46-52CM 44-50CM 80-100CM
M 50-60CM 48-58CM 95-115CM
L 54-64CM 52-62CM 110-130CM
XL 58-68CM 56-66CM 125-140CM
XXL 62-72CM 60-70CM 140-150CM
XXXL 66-76CM 64-74CM 150-160CM

Ukuran manual bakal ngagaduhan 2-3cm dina bédana.

Warna anu saé, jas cantik, fit saé. CATETAN: Saatos marios koméntar anu pas pikeun merek ieu, kuring mesen ukuran tina ukuran biasa, sareng éta pas (ngan rada leupas). Catet yén anu nganggo rada langsing.

Ieu baju renang pangsaéna anu pernah urang pendakan. Warna na jauh langkung cerah tibatan anu aya dina gambar. Pasna ogé sampurna sareng henteu ketat teuing atanapi langsing pisan.

Layanan Adat

1. OEM, desain ODM sadayana ok pikeun baju renang. Urang tiasa nyetak logo anjeun desain anjeun. Anjeun tiasa mesen desain kami. Anjeun ogé tiasa ngirim gambar modél anjeun nyalira. Kami tiasa ngadamel khusus pikeun anjeun. TEU MOQ kawatesanan. Sakur jumlahna wilujeng sumping. Ngalakukeun baju renang khusus pikeun urang.

2. Kami tiasa ngalakukeun percetakan layar sareng percetakan sublimasi digital pikeun anjeun. Ngarasa bébas ngirim desain anjeun.
3. Warna naon waé henteu kunanaon. Urang tiasa ngalelepkeun lawon pikeun anjeun.

4. MOQ kami biasana 100pcs. Tapi urang tiasa ngalakukeun kuantitas nanaon.

5. Harga mangrupikeun masalah anu paling seueur pikeun unggal palanggan. Upami anjeun hoyong terang hargana. Anjeun kedah terang parameter ieu, gaya baju, asesoris pakean, metode percetakan, pola, lawon garmen, kualitas pakean, tanggal pangiriman jsb. Ieu mangrupikeun faktor utami pikeun mutuskeun harga. Langkung seueur anjeun mesen, harga anu langkung handap anjeun bakal kéngingkeun.

Children-swimming-suit-2
Children-swimming-suit-3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali